Tocanita de ardei

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 20 Oct 2018 | 6786 vizualizari

 

"Reteta inspirata de toamna"
Reteta inspirata de Rocsi: https://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-ardei-copti-16301.html
Eu nu am copt ardeii, i-am folosit cruzi, mai simplu.
Nu am pus usturoi, din cauza de mofturosi.
Am pus boia si marar in loc de patrunjel, fiind fan marar.
A iesit o tocanita foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 5 ardei verzi
  • 5 ardei capia
  • 3-4 ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei:

Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 15 minute.

Se pune mararul tocat si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de fasole cu sos de ceapa caramelizata